Godnattis

Träningen gick lite sisådär, har svårt att inse hur mycket jag tappat ;P Har inte lust och ork att träna upp mig så seriöst, vill mest gå dit och spela och glömma allt annat, bara dras med av basketens härliga flyt;P Och ja en fläskläpp fick jag också och skavsår! Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner, titta på Oth och mysa med träningsvärken från pumpen igår.... Imorn ska jag fan spinna om min hals är ok, alldeles förlänge sen!! Och så ska jag promma och leta kursböcker på Porsön.



Världens bästa syster!

Det är inte ofta jag får ligga och sova i Karins säng, men idag lovade jag att ta sån liten plats som möjligt och ha ansiktet mot väggen så hon gick med på det! Otur nog drömde jag så mycket konstiga drömmar så jag hade tydligen legat och ryckt till hela tiden, haha vi pratade tidigare om bilkörning så jag drömde att Karin lämnade mig kvar i en rullande bil och att hon körde iväg när jag bara satt halft i bilen, haha!

Nåja hon är världens bästa syster iaf! 

 Pluggis som hon är, här var precis före hon började sminka sig i Elins trappuppgång och gömde glasögonen i skåpet i skolan!


Ska snart kila in till henne och fråga om ett tal...

Och om en timme ska jag ta mig ut i stormen till basketträning! Hoppas dom är på gott humör trots att jag varit borta snart tre veckor efter min första träning.. :S Gäller att prestera ikväll alltså!


Härligt och framför allt varmt! Jag har frusit konstant senaste veckorna, suttit vid datorn med täcke och sovit med mjukisar och tröja hehe.. Jag ska aldrig mer mobba mami för att vi har groteskt varmt i badrummet ;) Håller på att bli sjuk, fan min basket karriär som inte ens hann börja.. Proppar i mig förkylnings saker. Har varit på stan idag och nu sitter jag och pluggar och ska hänga med Linda ikväll!



Här är min lilla pärla. Från i somras, klockan fem på morgonen, vi kunde inte sova och satt och klurade hur vi skulle lösa bostadsfrågan!


på hemgång

Vilken vecka! Har inte haft en stund över ens till en liten bloggning. Nu är jag så trött så jag däckar när som helst.. Mitt plan går halv tio imorn, får hämtning av Karin och jag har till och med köpt en liten present till henne.. Så hon orkar plugga med mig ;) Sen ska jag umgås med Linda:D

Hur hjärtskärande är det inte att höra: "Sara du ska inte åka nånstans, du ska alltid vara här.. Jag behöver ju dig, förstår du inte det??" Isadora 3 år.

Nej huuh vad jag avskyr avsked, jag börjar alltid gråta, jag är kass på det där!


Helgen

Helgen var över lika fort som den kom:P Hade det hur roligt som helst med Malin i fredags, fick fixa mig på tossin på centralen och sen blev det lite olika barer och en massa skratt och prat! Träffade Sandra på söder på lördan och hann med en fika före jag åkte hem en snabbis och sen vidare till Anton. Drack lite martini och gick ut som hastigast och hamnade sen på en kass efterfest så jag köpte en big toast och drog till Anton. När han kom hem låg vi och snackade och sen sov vi säkert 12 timmar, lovely! Slukade en pizza på Vapiano och har tagit igen allt pluggande nu medan jag pratat med Lindisen på msn. 

I veckan ska vi grejja en ny barnflicka. Hoppas hon är tjock, ful och tråkig så inte barnen gillar henne mer än mig!!

Imorn ska jag äta världens lyx frukost! *nöjdast*


Lördag

Har fått i mig lite hemlagad pizza och vin, så nu bär det av till Anton på Essingen.. Ska bara duscha och fixa till mig en aning, PUSS<3


Helg!!

Inte för att jag bryr mig om det är helg eller inte, jag har det lika bra vardag som helgdag men men :) Har sovit KASST.. Kom på att jag måste göra tre och en halv tenta varannan helg, så blev lite stressad... Ska snart åka och jobba, får fixa mig där inför kvällen. Haha då brukar Isadora säga att jag inte ser ut som hennes Sara. Måste svänga förbi och köpa lösfransar också. Nej nu är det verkligen bråttom, får se om jag kommer hem nästa helg eller hur det blir! Puss <3



Den fina tunikan kostade en förmögenhet och jag skojade om att den som fimpade sönder den blev ersättningsskyldig, men istället var det min NAGEL som rev sönder den första kvällen jag hade den på mig. HMM..


En timmes plugg

Nu ska jag kryssa bort allt annat än account.oru.se och plugga en timme innan sovdags, mina ögon svider..


Sthlm sthlm sthlm

Jag är förälskad i denna stad..

Är så roligt att vara med barnen igen!! Fick världens finaste prydnad och örhängen av dom. Känns som hur länge sen som helst som jag flyttade till Stockholm och två veckor efter att jag flyttat ner träffade jag dom första gången. Sen dess har jag hängt där mer än jag hängt hemma. Kan inte slita mig därfirån!! Dom är för goa. 

Justja imorn har Isadora en playdate med hennes bästa kompis. Dom pratar på olika språk till varandra, kramas, pussas och så tittar Isadora på mig: Sara det hääär är min bästa kompis!! Isoldes lärare har stött järnet på mig hela hösten och nu när han hört att jag ska sluta hälsade han att jag ska komma upp så han får säga hejdå. Min engelska är inte kapabel till sånt.

Pluggar en hel del också, eller så mycket jag orkar. Ska göra tenta i fysik a nästa helg. Måste göra minst två tentor varannan helg fram tills sommarn om jag ska klara det här. Kommer ihåg killen jag träffade i höstas. "Jag ser framemot att träffa dig sen när du har ett helvete, jag pluggade det i skola och tyckte det var jävligt jobbigt, du ska plugga på distans.." Så går det när man inte kan bestämma sig för en stad att bo i..

Imorn hofen och öl med Malin, lovely! Nu för tiden är det fullsatt före nio så det blir bara en snabbis hem och byta om. Får se om jag får på mig kjolen. Den senaste veckan har jag levt på messmörsmackor till frukost, julgodis till lunch och lussekatter till middag plus en till sen middag då jag kommer hem, så runda och söta kinder har jag nog allt fått;)  



Såklart saknar jag den där snuttan också. Den kvällen träffade vi förövrigt Malin!
En måndag i tantolunden, haha jag tyckte direkt att det var en störtskön tjej!


:)

Haha ne efter nattens inlägg måste jag muntra upp med en bild på två töntar i backen på nyårsdagen!



Har varit på staden och shoppat lite och snart ska vi laga middag och sen myskväll med Linda. Packa och bränna oth till Linda. Vill inte lämna den bruden här när hon nyss kommit hem :(


Dålig natt..

Read my mind-The killers

Självplågeri klockan halv fyra på natten. Brukade slå mig ner på den ena ballkong i kajen, ballkongen mot tvärbanan och vattnet och slå på den här låten och tända en cigg i somras. Lite svårt i mitt rum nu, hehe nej jag skojade bara. Jag röker inte. Och jag är inte olyckligt kär jag är bara inte okej, eller mer på dåligt humör för jämnan. Tur jag får träffa Saga imorn! :) Och får träffa Sandra och Malin till veckan. Jag och Malin ska dricka öl på hofen.

Det var hur skoj som helst att träna i alla fall. Jag och Sandra blev kallade tanter i början av träningen, sen satt jag och snackade med en tjej jag inte kände mig super gammal i jämförelse.. Så säger hon att hon är -94, bara 6 år Sara, bara 6 år... :O Jag började fan skolan -94, åldersnoja...


Friday

Snart ska jag iväg och träna basket, spännande! Är ju några år sedan.. Sedan ska jag hämta upp syster och ta det lugnt resten av kvällen. Och imorn ska jag och Linda ha en heldag, som jag har längtat!




Jag är risig

Men på fredag ska jag göra något som jag älskat under så många år. JAG SKA SPELA BASKET. Tur det för nu är det fjärde dagen jag ligger under täcket och tittar på one tree hill och äter fika, mamma har börjat titta lite konstigt men jag behöver det ibland. Skum som jag är. Det hjälper ju inte att det är 30 - och man har ingen lust att gå utanför dörren. Jag tror jag fick tonårsdepp och acne problem lite försent, jag är ju trots allt 22.. Konstigt att jag ofta beter mig förbryllande likt en tonåring!



Den där kvällen var jag riktigt lycklig iaf. Jag och Jonnie gick en lång power walk och skulle kissa i buskarna och vi sa gång på gång att vi var så glada. Alla våra vänner satt i tanto och Malin och Linda spelade fotboll med en flaska och allt var sådär idylliskt bra. Över trettio grader, sol, vänner, kajen läggan rakt över vattnet och rosé.

Wiho måste verkligen skaffa mig lite nya minnen, nån som vill ut och göra nåt ?

I helgen åker jag till sthlm ett tag, ska bli så skoj att träffa familjen där igen:D Det finns så många klockrena citat Isadora säger... Som när hon sa: "Dante säger att det finns många Sara.. Men för mig finns det bara en Sara, och det är min Sara" Och så kramade hon mig. Jag har aldrig trott att andras barn kan göra en såhär lycklig, men oj vad underbara dom är!


Nyårs lista..

Haha nu ska jag ge mig på en lista, har nog aldrig gjort någon förut..

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hmm.. Tror inte de, joo denna lista kanske ;)   

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inte ett enda!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Dog någon som stod dig nära
Nej och tack och lov för det!

Vilka länder besökte du?
Inga..

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Lite kärlek och slut med svamlandet. Låter det för tragiskt? :P Och såklart att jag slutar leva farligt. Och är rökfri!

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Kan inte komma på ett speciellt datum men kan bara älska min familj och vänner som gjort 2009 superbt bra!

Största misstaget?
Tyvärr så finns det en hel del.  

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Magsjuka och förkylningar. Och plankningsskador i tunnelbanan ;)

Bästa köpet?
Bästa köpet... Vete tusan min blommiga klänning från topshop och Sandys kyckling curry mackor ;)

Vad spenderade du mest pengar på?
I somras drog jag kortet friskt i baren, på resturanger och i butiker utan ett jobb, så jag kommer nog inte undan måste säga sommarn!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min familj, mina vänner, kajen läggan och all träning. Speciellt milen runt årstaviken som jag älskade, sprang säkert flera mil i veckan i somras.. Saknar..

Vad önskar du att du gjort mer?
Rest!

Hur tillbringade du julen?
Jag hade precis kommit hem från Stockholm så jag, pappa, mamma och Karin var hemma och hade en super mysig jul tillsammans!

Blev du kär i år?
Nej inte det minsta, lite kärare i Ulf, Tore och Saga bara ;) Och betuttad i min sommarflört såklart!

Favoritprogram på TV?
Ensam mamma söker, IDOL och paradise hotell (haha)!

Bästa boken du läste?
Oj läser så mycket böcker, kan inte välja!

Något du önskade dig och fick?
Gymkort!

Något du önskade dig men inte fick?
Önskade mig nästan inget så jag var super nöjd med allt!


Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Ett år sen imorn.. Jag jobbade extra, gick ut och åt med familjen, umgicks med Ylva.. Och sen träffade jag en gammal vän som också var hemma, väldigt random på födelsedagen sådär haha..

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om inte elaka sjukdomar drabbade vänner.

Vem saknade du?
Alldeles för många, familjen här i Luleå och vänner som inte befann sig på samma plats som mig..

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Strumpbyxor, varma koftor och tjock dunjacka på vintern, klänning och högklackat på sommarn!

Vad fick dig att må bra?
Familjen och alla vänner. + alla sambos jag har haft genom året! Och såklart träning, får svårt att leva om jag inte tränar.


RSS 2.0