Hej igen!

Lindas dator har krackat ihop därav min bloggfrånvaro ;)

Sitter vid Heddas nu iaf.

Våran festlördag blev lyckad, eller jag var rätt trött och osocial menmen.
På söndag åkte vi till Spånga och tittade då Antes lag spelade. Sen lagade vi tacos och hade det mysigt. 

På måndag tog jag mig på spinning och jag höll på att dö passet igenom. Trodde endast det var pga tvådagars helgen, men då jag såg en kvinna sala i golvet efter passet förstod jag att det varit lite extra jobbigt haha! 

Den sista mars ska vi verkligen flytta från Liljeholmen och det känns fanimig hårt!!  
Så nu ska vi ta tag i lägenhetsletandet!


Bråttom!

Igår hade vi det alldeles för trevligt på förfesten och vi var inte i stan föränn halv två. Vi skrattade gott åt att  Olle med sin barryggade klänning kvällen till ära hamnade på en rivig rockklubb. Jag var envis och skulle promt sova i egen säng, men då Linda och Hedda målade upp Simons säng som himmelriket och mitt villkor om att få en panodil så fort jag vaknade lovades så dissade jag min botten och krokade arm med Sabina och vi tog oss till Simons lägga. Vi skedade alla fem med Olle tryckt mot väggen. Ändå så vaknar jag på golvet med min fjällräven jacka och ingen panodil! 

Igår fick vi ett kanon erbjudande av tjejerna som var här. Om vi städade läggan skulle dom komma och laga tacos här ikväll! Så partajj även denna kväll blir det.


Färdig!

Äntligen färdig.. Ska bara försöka mig på att måla naglarna nu, och vara lite mer social, sitter för mig själv i fönstret nu ;)

Nåjaa..


Friday

Kommit från jobbet nyss, sent denna fredag också. Jag väntar på min tur i singstar. Tittar ut över älskade sthlm och inväntar lite folk. Ska slå till på en middagslagning snart, couscous med köttbullar för femte dagen i rad.. För en utgång utan mat slutar alltid tidigt har jag märkt haha :) Men det första jag måste göra är att städa, ser ut som ett helvete hemma, dusch, naglar, sminka och ännu lite mera vin. Alltid lika hårt att festa på fredgar!! Just nu är det en sjukt risig Sara som skriver så en helomvandling måste göras! 

 
 
 Detta är ju inte helt ok, så lite mera vin och en DUSCH!


Snart helg!

Imrogon ska vi ha tjejkväll! Och på lördag ska vi på militärfest? Haha en lysande helg helt enkelt:D
Annars är det bara finnemang, ska ta en supertidig kväll och träna imorgonbitti om jag somnar i tid..

Saknar familjen och Ylva:)


Skit!

"Hej!
Inporteringen av ditt nummer godkändes inte av din nuvarande operatör. Kontakta din operatör för att åtgärda saken. Återkom därefter till telenor. MVH Telenor."

Jag ringde telia och dom sa bara att jag inte var kund där längre och inte kunde få någon hjälp.

Är det någon som är förvånad?
 
Jävla fan förbannade skit nu är jag fast. Telenor helvete!!

Nåväl ingen ide att vara bitter.

Hedda sover i soffan, linda sover i sängen och nur är det godnatt för mig också.


Jag är inte rädd!



Hörrni.. ju mer jag tänker på den här mobilen desto mer fundersam blir jag över den.. För det första har jag aldrig haft överdrivet höga mobil räkningar och det har alltid varit grymt skönt att kunna ringa "gratis" till alla med telia, halebop o.s.v. Och för det andra har jag verkligen ÄLSKAT min rosa telefon, nu sitter jag här med en svart OCH telenor som garanterat kommer bli dyrare än vad jag haft nu. Så VARFÖR?? Guud vad dom är duktiga dom där försäljarna..


 

Där har vi den vilket fall som helst...


Jo föressten är jag ensam hemma, har varit det i två timmar, ska gå och lägga mig själv och jag är inte rädd. Bara för att jag säger så kommer väl nån knacka på inatt. Näe usch. Föressten är jag sinnessjukt rädd att köra till jobbet imorgon. Ska börja tidigt och det har snöat och regnat hela kvällen. Så därför blir det godnatt nu!


Grundlurad?


Idag åkte vi till Täby centrum, skulle handla lite spel och djurgrejer. Därifrån kom JAG med telenor och en ny telefon. Ringer gratis till alla som har telenor (vet inte en kotte som har det), 0,39 kronor till hemtelefon och andra mobiler, gratis sms till alla och 348 i månaden + att jag ringer för 200 av dom. Så var det om jag har fattat allt rätt och såå tokigt låter det väl inte.. Eller? Vi får se, vi får se..

Nu ska jag ta mig till gymmet i denna snöstorm! Vilket väder hörrni!


Hängig lördag kväll

Idag har jag och Linda haft en super mysig dag på stan. Shoppade lite smink och ett par skor från Zara.





Sen gick vi och åt kina mat på vårat favorit ställe.



Blev rätt hängig sen och hade huvudvärk, tänkte ta oss ut men det slutade med att jag somnade halv elva och här ligger jag nu fortfarande med sporttop, alkislinne och dator och denna huvudvärk.



Försökte locka med Linda på donken när jag vaknade men hon verkade rätt död hon med. Imorgon ska jag försöka sova så länge jag bara kan och sen ska jag slå till på en träning hade jag tänkt mig ;) Nu ska jag äta fil och flingor och försöka förflytta mig till min säng, godnatt!




Jasså

Hemma i soffan med filten. Lite för tidigt men ibland blir det inte som man tänkt sig. Är sinnessjukt hungrig och längtar till frukosten imorn! Ska sova ut och har lovat Saga gå ut med henne sen. Får bli shopping på söndag istället! Är sjukligt kallt i sthlm nu föressten.. Vissa kvällar bli jag apatisk då jag inte har några kafter kvar, ikväll blev jag bara dryg. Bästa ikväll var iaf och låsa upp lägenheten och känna att man var hemma. Tacos och vin imorgon blir bra, helt suveränt :) Sen lite Fridays och en bra jävla nattklubb och min kväll är gjord! Nu ska jag soovaaa...

 

Fredag kväll

Just hemkommen från jobbet, målar naglarna och dricker vin. Saga ligger i soffan med magsjuka. Jag gör mitt bästa att peppa henne till fest. Ska snart laga mat, couscous med kötbullar, äta,  städa mitt rum, duscha och sen lite smink, klänning och höga skor så är jag nog redo för kvällen. Sent som vanligt men det får liksom gå:)

Nu kommer Svante genom dörren och pratade om blindtarmen och nu är det definitivt att Saga kommer låsa in sig på rummet och se på One Tree Hill. Och singstar funkar inte.. Näe nu känner jag mig väldigt stressad, men efter mat, ett till vinglas och en cigg på ballen ska jag ta tag i denna kväll också.. 

Pussisar  


 
 
En bild på läggan då vi var och tittade på den i juni.



Och en till bild på nån gammal fest.

Glömde uppdatera och en timme har gått.. Blev några vinglas och nu är jag inte hungrig längre, kommer bli lite för onykter och pga Saga och ett icke funkande singstar blir partajjet hos Tommy istället.

Fyfan att gå ut i denna kyla.. Gaaah!


Städtorsdag

(Ett seriöst försök med ännu en ny blogg)

På jobbet går det bra och tralala imorgon ska vi ha fest!
Linda ska springa på systemet efter jobbet och sen blir det vin, människor och musik! Mitt nya liv och vårat älskade blacktowervin är tillbaka.

På lördag ska jag ta en panodil och sen bakis shoppa, bakis äta och kanske gå ut? eller bara ligga hemma. Det blir nog en bra helg ser det ut som!

Snart flyttar Maria in sådär random bara, men det blir bra det med. 
Däremot något som inte är lika bra är att vi bara får bo här till slutet av mars, panik!!!
Nya läggor.. Vårat mål just nu är parhuset! Återkommer hur det går med det:P

Har tokstädat ikväll och har hela mitt rum kvar, Linda har gett upp och jag och Hedda bloggar, heddaa.blogg.se läsläs!

Nåväl, ballkongen var det, godnatt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0