Haha!

Såg Big Brother nyss och vilka minnen!! Men alltså satt man verkligen och tittade på dom där fylle festerna när man var liten?? Det var ju värre än slaget i bastun ;) Haha ne men vilket fall som helst så kom det en joker som skulle hoppa in i huset där, och gissa vem.. Jo en mamma till en tjej på Lindas dagis, hahaha!! Linda satt och gapade då hon såg vem det var.. Så på fredag då hon ska jobba där blir det väl: "Nämen hördu satt och tittade på ett sex år gammalt Big Brother avsnitt och helt plötsligt dök du upp i rutan ;)" Ska bli kul att se hur hon sköter sig där hehe!

Men nu är det godnatt även för mig! Puss


Soppmiddag!

Imorse kändes det som att vakna på hotell, våra resväskor låg bredvid sängen och solen lyste in genom det stora fönstret, var super mysigt :D Men ute var det snöstorm. Dagen gick och nu har vi iaf avslutat en soppmiddag och ska se lite på tv och liknande, annars händer inte så mycket alls och fan jag börjar tröttna. Men det blir nog bättre så fort solen tittar fram och man kan börja sitta ute på kvällarna o.s.v.! Vi har föressten en diskmaskin och det är SJUKT uppskattat!



Vi i läggan! + Maria då men henne hittade jag inte en bild på..


Flytt!

Ny lägga och nya tag! Älskar redan vårt nya hem och är förbannad för att jag plockade hem min femte eller sjätte böter idag.. Men pengar är inte allt och jag tjänar ju in det då jag inte köper nåt sl kort så sammanfattningsvis så är det en toppen dag!

Jobbade sent hela helgen men då jag kom hem hade tjejerna styrt upp en stor efterfest så det var faktiskt roligt, grannen bankade med käppen, gästerna ville sänka ljudet och Hedda höjde och allting var precis som vanligt. Men som sagt kommer vi aldrig leva som vi levt i den där läggan i vårat nya hem, ja för det är verkligen ett hem, till skillnad från det andra. Alla som har varit där förstår nog vad jag menar. Det var verkligen ett svammel. Men nu.. Åh det är så mysigt här! Ska knäppa lite kort sen ;) 

Föressten har vi kvar vår andra lägga en månad så om nån vill hyra? ;) 

Nu ska jag krypa ner bredvid Maria och Linda och smitta dom med min förkylning och sova. Favorit ögonblicket kommer bli då deras klockor ringer sex och jag kan krypa ihop i fosterställning och sova tre och en halv timme till ;)  


RSS 2.0