Internet igen..

Ja nu har jag internet igen! Och varje gång jag får internet efter en lång tid så tar det en halvtimme och så är jag färdig med det, men ska bli härligt att kunna föra över pengar själv.

Linda har flyttat hem och jag och Mallan la ut en annons på blocket om en roomie, den första vi träffade var en tokblonderad tjej med hundskor (haha ett uttryck jag, EMILIA och Linda hade för riktigt fula skor när vi var yngre) och den andra tjejen var världens stureplans tjej så vi tog ingen av dom. Sen träffade vi en 24-åring som vi förälskade oss i men som behövde mer privatliv än vad hon skulle få här. Idag träffade vi iaf en tjej som verkade helt okej, hon tar sig runt i Stockholm på cykel, jobbar lite här och där och heter Bella. Spännande. Efter ett år i kollektiv boende skulle jag påstå att jag är ganska härdad, men det kanske jag tar tillbaka om en månad. 

Jag och Karin har båda blivit antagna på Umeå Universitet för det där jäkla basåret så antingen det eller Örebro, där dom har minst träffar tror jag det blir. Men det känns jätte kul iaf! Jag fortsätter som barnflicka ett tag till, är hur bra som helst att kombinera med basåret. 

I helgen träffade jag Anton efter en lång tid och det var hur kul som helst!! Vi satt på ballkongen och sen gick vi över till grannarna och drack vin. Gick ut på gayklubb och dansade. Kändes som sommarn var tillbaka då jag nästa dag slank in på bolaget på medis, men den försvann lika fort när jag satte mig på äckliga pendeln istället för att promma till älskade kajen. Nåväl jag och Malin åt pizza och sedan kom hennes två vänner Erik och William. Vi tog nån drink i stan men var mer sugna på mat så vi tog en svartis hem. Han var för go för att lura på springtaxi så vi betalade. Han påstod även att han kört mig flera gånger tidigare, han hade lite knacklig svenska men tror de är då jag varit ute på medis och då vi sen tagit taxi 200 meter. Haha så nu ska vi "boka" han tidigt på fredag, vi får hoppas att han jobbar haha. Men måste bränna en skiva, hans reagge håller inte.   

Nu ska lilla Olle sova och sakna alla i Luleå och Ylva i Malmö, pööss!

RSS 2.0