Bil och hotell och Luleå

Nu är det så jävla klart och jag är så jävla ledsen! Bil och hotell är bokade, vi har fixat allt tror jag. På fredag rullar vi iväg och sover i Sundsvall när vi är framme där och sen är det Luleå på lördag. Men i slutet av augusti är jag förhoppningsvis tillbaka igen. Tittade på en lägenhet idag som var så himla nice i Sollentuna, den vill jag verkligen ha. Inte samma stadskänsla men det kan vara bra med en mysig höst. Nu blir det ett seven eleven chill på Hornstull. Imorn och torsdag blir det mycket städning. Vi kör på!

En morgon

Idag har jag varit uppe redan klockan åtta och jag var stendöd. Nu ska jag ta en snabb powernap och sen städa. Vi ses nog i Luleå på måndag! Efter regn kommer solsken!



?..

Nu är det sista chanserna. Får vi inte en lägenhet före imorn kväll bokar vi biljäveln på kvällen.. Sökte precis en lägenhet i Solna. Vet inte hur okej det är egentligen, men det är ett väldigt stort projekt att ta sig hem vill jag lova. Bara att hyra bilen kostar 4000 plus bensin, hotell och mat. Och sen allt vi ska få plats med i den. Men det får gå hur det än blir, just nu ler inte livet mot mig ;) Nu sitter jag och Linda på ballkongen och pratar. Maria kommer snart hem med nåra polare som ska bo här till på onsdag. Och än en gång förstår inte jag hur jag ska klara av att lämna allt här om det nu blir så. Nåväl, imorn ska vi titta på en lägenhet med Mallan i Sollentuna. Från september. Jag hamnar längre och längre utanför stan, haha! Nu ska jag fortsätta vakta blocket.

Trägårn

Runt tio igår mötte vi Hanna på Skanstull och gick till trägårn. Ett helt underbart ställe med festivalkänsla. Stötte på härliga lirare och jag som inte klarar av öl gjorde det galant igår. Men ingen kommer upp i Hannas nivå på öldrickning! Till slut kom Foppa och hans polare dit och vi fortsatte till Snaps, mötte nåra till och hängde där före vi tog nästa taxi till Högdalen. Jag, Hanna, Mackis och Foppa var busiga och smög upp på höghusets tak och drack trefemmor och såg solen gå upp. Idag drog vi till Sköndal då och det var en lika stor flopp som Enskede. Super tråkigt, men nu har jag kommit fram till att jag vill på bo söder och jag tror inte det ens kommer att funka att ta en lägenhet hur som helst bara för att få vara kvar här. Så nu vaktar vi blocket till på torsdag och funkar det inte drar jag och Saga härifrån på fredags natten med en överfull bil med det vi äger och en övernattning i Sundsvall. Efter det här ska jag återgå till att vara mitt vanliga jag och leva för träning, mys och jobb. Men jag har haft så jävla kul dom här en och en halv månaden sen jag kom tillbaka från Karins student. I Luleå letar vi lägenhet här och kommer tillbaka då det fixar sig. Nu är det en övertrött Olle som skriver så jag måste sova. GODNATT.



Det här är snart ett år sedan första middagen i lägenheten.

Det är så man gör det!

Jag vaknade väldigt bakis av att jag drömde att jag drack mögligt kaffe (för att jag mådde så illa säkert) och drack apelsin juice (för att jag var så törstig), slog på datorn harklade mig och ringde runt till lägenheter. Så imorn bär det av till Sköndal för att titta på en till, wiho! Så imorn kommer vi inte i partydressen, bättre än så verkar det inte. Nu ska vi snart möta Hanna på Skanstull och sedan blir det trägårn en sväng och sen får vi se. Jag är bankrutt snart och bättre än så är det verkligen inte. Men jag lever och har det fint.  


Hon ja!

Sådana här dagar är det extra bra att man bor med världens bästa kompis.


Lite party och en lägenhetsflopp

Tjenna, lägenheten var en besvikelse och vi är fortfarande lika förbannat bostadslösa om exakt en vecka. Därför ska vi ut och parta tonight. Jag, Linday och Anton sitter på ballen nu och sen ska vi möta upp ett gäng + kanske Dannes och folk också? Nåväl bra är vad det blir och nu ska jag joina dom andra.

Det är fredag och löning så vi ses i vimlet! Tjohej

Enskede

Nu jävlar bär det av till Enskede för att kolla in läggan, verkar inte helt hundra men vi kör!

Och hörni, jag kommer sakna Liljeholmskajen något så fruktansvärt! Det här har varit ett drömboende och så centralt och så underbart blir det nog svårt att bo i Stockholm igen. Men minnena härifrån kan då ingen ta ifrån oss. Ikväll denna fredag ska vi städa och ha det bra!


En super torsdag!

Idag har vi haft en skön chill dag jag, Linda och Hanna. Hanna kom hit så fort hon vaknade och sen åt vi frulle och drog in till staden. Mötte Jonnie och Mallan och åt middag i Gamla stan. Åkte förbi Hanna och sen har vi tittat på film och tryckt chips och godis. Och det bästa av allt är att Mallan har hittat en lägenhet i Enskede och vi ska och titta på den imorn, hur spännande som helst! Nu ska jag krypa ner mellan tjejerna i sängen och jag kan lova att alla kommer slockna direkt!

PussGodnatt!


Nu så!

Hello! Nu var det ett tag sen, men allting rullar på och vi har det väldans mysigt. Det ända som gnager är att vi inte har en lägenhet om en och en halv vecka och vi måste verkligen börja söka, nu är det bråttom!

Nåväl helgen var bra. Pappa och Bengt var här hos kusinerna och jag hängde med dom på fredagen, på lördan solade jag och åkte sedan ut till Värmdö med ett gäng och grillade och hade det super. Söndag kom Linda och Maria tillbaka och det var underbart! Igår hade vi världens bästa ballkong chill och drog sedan till en massa barer på Söder. Och vad händer sen, joo vi träffar Kristian!! Sjukt random men väldigt roligt!

Idag har vi ätit Sandys macka, sovit och nu ska vi ha ett Hornstull chill på sevan :)



Jag och Mallan!

Vårat kollektiv

Vi städar järnet just nu! Maria har kommit hem från Arvika, Johanna kommer imorn och Ante är här och hälsar på. Det är full rulle så att säga!


En måndag med Linda!

Jag och Linda har en gemensam frukost just nu, hon försöker locka med mig på festival och jag kräver hotell i så fall, jag är röksugen och hon säger att jag ska dricka vatten, vi har båda groteska påsar under ögonen trots att vi har sovit 13 timmar inatt, jag måste sluta tacka nej till alla knäck som jag blir erbjuden, vi har boplats 25 dagar till och sen är det gatan, jag har festat, festat och festat och är brun som en pepparkaka. Och hörni helt seriöst EXAKT NU måste jag ta tag i mitt liv! Men hur djupa påsar under ögonen jag har och hur sliten jag än kan vara så kommer jag nog komma ihåg den här tiden som en av dom bästa tiderna i mitt liv <3



 

Cidinho & Doca - Rap Das Armas

 


Fredag

Igår natt när jag satt med människor jag inte ens visste fanns för en vecka sedan i gräset på en gård i Skanstull och spelade gitarr tänkte jag på hur fri jag är, att jag verkligen ska ta vara på det här nu.   


Semester eller jobba?

Hade röstmeddelande från ett jobb nyss då jag vaknade, men haha jag har ju vant mig vid den här livsstilen nu och har nästan inte alls lust att jobba.. Men samtidigt funkar inte min livsstil riktigt utan ett litet extra knäck. Fast å andra sidan kommer Johanna hit nästa vecka och då ska vi ju alla vara lediga.. Nej jag måste rusa till en bankomat och se om jag behöver ett jobb eller inte!... Oj nu ringde hon igen, det handlade ju tydligen om augusti till december och jag har ju ingen aning om vad jag ska göra då så jag tackade nej, kanske lika bra, vi semestrar ett tag till:) 

Igår lallade vi runt lite på olika barer och hade det hur mysigt som helst :)

Idag ska jag shoppa och äta middag ute som vanligt, det måste ju vara nästan det bästa som finns!  


RSS 2.0