Min fina jeans jacka!



Här är min nya jeans jacka jag köpte igår, är supernöjd med den. Den är så stabil så den funkar utan bh också, haha asbekväm och tight är den. Skorna är också nya, från hm hade velat ha svarta men dom hade tydligen blivit slutsålda direkt. Men tror dom där också blir väldigt användbara, tänk till ett par bruna ben;)

Om 19 minuter slutar Linda :D Hade vart så mysigt med en fika!

Haha inatt drömde jag att Ylva satt och drack kaffe, haha sjukt olikt! Jag saknar dig Ylva!! Och så saknar jag Luleå, groteskt mycket. Och familjen!!

Nu ska jag diska lite, fan vad skönt det ska bli med en diskjävlamaskin.


Wiho!

Idag är det strålande väder och man blir så himla glad! Snön smälter och staden börjar visa sig igen, helt jäkla underbart! Jag vaknade nyss, har inte sovit såhär länge på månader, men det var skönt. Ska fixa te och äta frukost nu. Vi har världens godaste vaniljte :)

Sen ska jag nog lämna tillbaka en skjorta jag köpte och inhandla en sporttop. Jag och Linda ska gå på ett intensiv pass klockan sex, 105/105 platser bokade så en fredag kväll måste de ju vara ett riktigt bra pass om så många går så det blir spännande! Sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Synd att det blir kallare och mörkt på kvällarna.

Nu ska jag springa ner och se om min klänning jag beställt kommit idag! Och sen kanske det blir en promenad till trekanten här nere. Jätte mysigt, en massa skolklasser som åker skridskor, korvförsäljning och en massa pensionärer.


Nattsvammel

Glömde helt bort mat bilden, var så hungrig så kom på det först då jag ätit halva portionen haha :)

Blev bara en chill kväll, tittade på Rosings b program och åt choklad. Har varit på jakt efter ännu mer choklad eller något sött eller i värsta fall fett i skafferiet och kylskåpet och hittar INGET. Är så fruktansvärt sugen men hela jakten slutade med hårdbröd mackor och leverpastej. Så jag känner mig väldigt missnöjd. I helgen borde vi hitta på nåt roligt. Fan känner att det inte händer ett dugg just nu, måste verkligen hitta på nåt.. Joo föressten vi flyttar om två veckor!!! 

Sjukt fin lägenhet i jämförelse med den här. Eller ÄLSKAR utsikten här. I vardagsrummet har vi fyra stora fönster där vi ser ut över kungsholmen, balkongen ser vi hela "stan" och söder och mitt rum ser man ännu mer söder och längre bort. Utsikten är verkligen helt SJUK. Men iaf nya läggan ligger här bredvid och har två stora ballkonger, p-plats och fullt möblerad. Kommer upp bilder sen :) 

Haha snart kommer vi dessvärre få fullt upp, vi ska flyttstäda :O Bakom spis, kylskåp och alla fläckar. Och sanningen är att vi har en intorkad gurka som har funnits på köksgolvet sen andra veckan vi flyttade in här, haha vi kommer få skära bort den. 

Ahh jag saknar typ mitt långa hår. Men det behövdes ett rejält klipp, det behövdes verkligen (terapi)! Tyckte det var en fin färg på mig där, men nu håller jag på spara ut min vanliga hårfärg! Haha jag kämpar, blir lika glad varje gång jag går till spegeln och ser att det vuxit en millimeter! Ska försöka göra slingor hos en bra frisör snart också. Blir perfa det :) Guud vad blek jag är på bilden också, men nu är det vår (Satt på ballkongen i skjorts idag, men blev snöstorm på kvällen?) haha det går mot varmare tider och både jag och Linda älskar att vara bruna så blir nog lite pressande på vår nya stora fina ballkong om två veckor :)

 

Ljuvligt!

Åh jag måste bara uppdatera igen, det luktar verkligen underbart då jag gick in i köket nu.. Kanske kanske attt jag lyckas med min lax och den blir som mammas :D Åter kommer med bildbevis i så fall! Puss på er

Lax och spenat!

Nu har jag tränat och nu ska jag laga lax, spenat och potatis, så jävla gott om det blir bra, men jag måste erkänna att jag är kass på att laga mat. Tacos är det enda som blir riktigt lyckat.

Haha idag såg jag en så jävla skön instruktör, dock inte hon som var på spinningen hon snackade bara om skador så jag nästan hade lust att hoppa av cykel och gå därifrån. Brukar ha väldigt ont i fötterna och det hade hon säkert inte alls tyckt var helt okej. Fast det har iofs blivit bättre nu på senaste tiden och det är faktiskt en lättnad :)

Jaja iaf den här super sköna tjejen som ledde nåt gympa pass där gjorde mej aspepp på att bli instruktör, men jag skulle nog inte klara det i längden. Visst jag kan träna upp min kondition så den är grym i några månader och sen när jag tappar lusten så lever jag dåligt, festar och äter dåligt. Ne de håller nog inte i längden. Men kul hade det nog varit ett tag iaf! 

Nu svamlar jag bara.. Har lust att hitta på nåt ikväll. Ska höra vad tjejerna tycker:) Annars kanske det blir att skura mitt rum nu när jag väl har städar flow!  

Jag älskar att städa!

Även fast våran lägenhet skvallrar om något annat så tycker jag verkligen om att städa. Idag har jag dammsugit, diskat och skurat. Det som suger är att dammsugarpåsen var full för ett tag sen klockan åtta på kvällen en lördag då vi skulle ha fest och det fanns inte tid till att springa och köpa en ny så nu dammsuger vi utan påse, funkar knappt alls.. Men jag har kämpat i nästan två timmar nu och känner mig nöjd, nu blir det lite roligare för Hedda att vakna och Linda att komma hem från jobbet :D

Nu Har jag tagit rast och sitter och dricker te. Sen ska jag promenera till kungsholmen och träna litegranna och sen hem och laga lax och spenat :D


Semeltisdag utan semla!

Nu har jag allt varit dålig på att blogga.. Hedda har svinkoppor igen och jag har något som känns misstänkt likt på höften, fan inte en gång till!!

Annars händer inte mycket alls på dagarna då jag är ledig och jag älskar det samtidigt som jag börjar bli rastlös.. Vi fikade för första gången här nere på torget idag vilket var super mysigt. Nu sitter Hedda och Sabina och ser någon film och jag funderar på att sova snart. Ska ta mig i kragen och åka till stan en sväng imorn, ska shoppa en massa så jag är nog ganska pepp ändå! :D

Och inte blev det någon semla på självaste semeldagen :(


Mardröm!

Vaknade tio över sex imorse och gissa varför? Jo jag satte i halsen och fick världens hosta för att jag drömde att Laban blev uppäten av en stor fet brunt marsvin som tydligen tillhörde Yvve. Det var verkligen jätte hemskt. Då han hade satt i sig Laban syntes det liksom en liten vit Labankropp skina igenom marsvinets bruna håriga kropp. Som tur var ringde Lindas alarm tio minuter senare så när min hosta hade lagt sig fick jag prata igenom mardrömmen!





 


Det här är kul!

En morgon förra veckan träffade jag en jätte super trevlig tant som bor granne med oss. Vi hade ett så givande samtal så jag nästan hade lust att blogga om det sen men typiskt nog glömde jag bort det.

Hon berättade bland annat att Egon och knarkarna ovanför oss hade försökt göra inbrott i trapphuset och en natt hade dom till och med varit och plingat på tantens dörr och jag blev förskräckt och tittade med uppspärrade ögon på henne medan hon berättade.

När Linda kom hem berättade jag att Egon och dom vart och plingat och härjat hos tanten alldeles utanför oss och ojjade mig över att vi så ofta sover med öppen dörr och lämnar dörren öppen då vi går. Pratade vidare resten av veckan om att Egon och dom är och stryker omkring på våran våning..

Idag i trapphuset:

Linda: Men Sara var det inte du som sa att dom varit och försökt göra inbrott här? 
Jag: Nej..? 
Linda: Joo nån hade ju plingat på tantens dörr mitt i natten förra helgen!
Jag: Ja de var det! Stackarn, hon hade ju varit jätte rädd..

Linda: (efter en stunds tystnad) Sara, det var ju vi..

Och sakta går det upp för mig och jag ser mig och Linda ta en repa i trapphuset efter krogen förra lördagen och tjuvplinga lite här och där och både jag och Linda skrattar tills vi dör. 

 
 


 


Tacomys och melodifestival!


         


Inatt fick Labbe sova i mitt rum och ikväll fick han vara med på tacomiddagen! Visst sköter jag mig som hamstervakt? Han bet föressten Hedda idag, haha!

Annars händer det inte mycket just nu, Martin berättade just att hans skånska kompisar kommer och hälsar på om ett tag vilket vi uppskattar.. Martin är förövrigt en kul prick är jag ju tvungen att tillägga eftersom han förhoppningsvis går in och läser min blogg sen ;)

Fick just ett erbjudande om att gå ut ikväll, ny öppnat ställe och gratis gratis gratis. Svettig, skitit hår och allmänt trött sätter jag mig framför melodifestivalen och chillar med folket som är här och vet ni hur det känns? Skönare än någonsin hehe:)

Såå Puss på er alla!


Underbart väder!



Jag har nyss varit ute på mina egna äventyr, utan Laban vill säga. Nu sitter jag och dricker te och han gnager på nåt i buren. Dock så hittar jag honom inte hur jag än letar, men känns tryggt att höra hans små gnagande tänder här bredvid mig:)

Men hörni, titta på bilden här ovanför.. Känns ju helt underbart, vår i mitten av februari! Dock så saknar jag den bitande kylan hemma. Är ju helt fantastiskt det med.

Och idag är det fredag och det innebär sportlov för mej som för alla andra stockholms skolbarn! Det är inte illa, hur många av er får sportlov nu för tiden ;) 

Nåväl ska till jobbet nu, Pussochhej!   

Min nya vän Laban!

Jag denna icke djurvän har tagit stormsteg framåt, hela sportlovsveckan ska jag och denna lilla filur spendera tillsammans! Här nedanför har vi han, LABAN, påväg hem till Liljeholmen fastspänd i barnstolen.

Jag ska göra allt för att han ska trivas, min lilla nyfunna vän.


Och här har vi installerat honom. Vi har diskuterat om det är en hamster eller ett marsvin och faktiskt så har jag ingen aning. Labbe kallar vi honom iaf.




Han har inte varit så sugen på att vara med på bild, tror det här är ganska omtumlande för honom men vi gör ett nytt försök imorgon ;)


Rackarns..

Typiskt typiskt typiskt, vaknade upp med ont i halsen idag igen så det blev inget spinningpass.. Så istället sitter jag här och dricker te och tittar ut över ett soligt Stockholm, vilka vårkänslor! Det är det här jag har bott i Stockholm för hela det mörka skit halvåret ;) 



  Det långa håret är borta..

Och ersatt med en käck liten toffs ;)



Frågan är, ljusare eller mörkt?? Tycker det är så himla spännande med hår, älskar att göra frisyrer och hålla på dona..
Jag skulle aldrig göra helt blont, men undra om det hade varit snyggt med en massa ljusa slingor i  det mörka jag har nu? På tal om det tror jag allt att Ulf har gått och blivit ljushårig igen. Måste ringa henne då jag kör till jobbet senare, finns ju ingen täckning här och börjar nästan bli skadad av det så fort jag pratar i telefon tänker jag på vart jag ska stå för att det ska finnas täckning haha!

Nåväl nu ska jag ut i det fina vädret:)


Nattinatti

Måste leta kamera sladden så jag kan pigga upp denna gråa blogg med lite bilder.. Känner mer och mer hur bloggsuget rinner av mig ännu en gång.. Nästan så det rinner lika fort som pengakassan vilket däremot är en större ångest. Ska jag vara ärlig har jag ingen koll alls på mina pengar då det är Karin som för över 1000 kronor här och 2000 där från extra kassan lite då och nu. När jag tänker efter har min pengakassa varit en flod dom senaste veckorna vilket resulterade i -
på kontot idag, så nu är det skärpning och kötbollar och couscous som gäller några dagar framöver! Och kanske man till och med skulle slå till på en budget? En sak jag ska slå till på imorn är i alla fall ett lunch spinning pass vilket jag ser framemot, inte ofta man har den lyxen:) Nu börjar en månad utan alkohol och cigaretter vilket blir perfa! Mitt hår är "kort" och jag älskar det, snart är stubben/pagen som den förbannade permanenten orsakade inklippt i håret och det känns ljuvligt!


Godnatt




För längesen!

Tangentbordet funkar inte hemma så det har blivit dåligt med uppdateringar.. Just nu sitter jag med en liten ivrig tjej i knäet så jag får fatta mig kort haha! Helgen har varit super! Somnade före tolv på fredagen, på lördag åkte jag och Linda till stan, fikade världens godaste chokladtårta och klippte bort mitt långa långa (slitna) hår! Bilder kommer:) Sen drack vi lite vin till maten och gick ut och tittade på folk. 

På söndag väckte jag Linda tolv och vi åkte till stan, shoppade som vanligt alldeles för mycket, åt mat och fikade.  Vidare och storhandlade i Skärholmen. Våran första stor handling sen vi flyttade hit. Hem och tvättade och städade hela lägnheten så nu med städat, mat i kylskåpet och ett glatt humör hoppas vi på en super vecka! 

Nu börjar för övrigt en nykter månad som är bra att ta lite här och där.. För tre utgångar på en vecka är trots allt inte helt ok. Så det kommer bli mysiga helger. Enda undantaget är en riktigt stor och bra fest, sen blir det bra grill fester till våren i våran nya lägga :)    


Ayia Napa i mitt hjärta!

"Sa-a ja vill elska dej!" Så sa I mitt i allt i fredags och jag pussade än en gång ihjäl den lilla tjejen med tårar i ögonen. Hon är underbar!

Hedda Lax förmodligen nyss hemkommen från jobbet då du läser det här. Lyssna på Beautiful girls, Umberella och big girls dont cry och lääääs...!

Nu letar vi läggor och pratar om den där jävla ödelincidenten som hände då vi var i Ayia Napa "sum-07".. 

Det fanns en kväll.. Kväll nummer två som är den roligaste festkvällen jag någonsin varit med om. 

Vi pratade om kvällen länge efteråt och varje kväll efter det försökte vi uppnå samma standard. Vilket fall som helst hade vi den kvällen börjat förfesta runt fyra utanför våran dörr 101 samtidigt som jag med gröna plastkassar slingade Lindas hår.



Håret antog en eldröd nyans. Linda var glad, vi var glada och vi fortsatte med våra 0,63 cl Carlsberg.



De Danska grannarna skrattade, engelsmännen gick förbi och solen gick ner. Vi köpte våra första blinbling fulla och glada på väg till en förfest på ett hotell jag inte kommer ihåg namnet på. På bilden nedanför hade vi hittat dit och jag chillar på ballkongen.



Vi ansåg killarna var hängiga och att vi trots allt hade roligast tillsammans. Så vi drog. Utanför Grabbarna grus gjorde vi en trottoar till våran alldeles egna. 



(Bilden från en annan kväll.. Där satt vi sedan 12 dagar i rad och drack en öl före vi entrade grabbarnas... ) 

 

Det fanns kvällar som var mindre ok än andra...

Vilket fall som helst.. Kväll nummer två och första kvällen på våran trottoar uppfanns: "Hedda Lax är sexuell, sexuell, sexuell" och Machabitelavi, ale ale ale hey! ale ale ale HEY!" Jag har aldrig skrattat så mycket som då Hedda ligger ner på trottoaren efter vi kommer tillbaks då vi kissat. Av det kom det vi resterande två veckor hoppade pippi långstrump hopp och sjöng AYIA NAPA ALE ALE ALE HEY ALE ALE ALE HEY! mellan alla Napas barer så alla applåderade och sjöng med. HELT OFÖRGLÖMLIGT..

Efter det att vi invigt våran trottoar var vi kissnödiga. Vi sprang upp för en massa trappor till en lugn bar, Hedda hann blöda näsblod på toan, vi gjorde ett eget dansgolv och drog upp alla äldre kvinnor som satt runt om vid bord och bartendrarna älskade oss. 

Vi sprang ner för alla trappor och hamnade på en klubb som hette Ambassaden, en jävla massa britter och vi gjorde en beställning som därefter hängde med resten av resan.



Mina två öl och två tequila.   



(Tjejen som vi alltid sprang in till: six beers and six tequila! Och hon: six punds! Och log sitt vackra leende.) 

Sen fortsatte vi till Grabbarna Grus och hade fruktansvärt roligt..

Nu svävade jag iväg och ödlan kom aldrig på tal. Och det har sin förklaring.

Det gick några dagar och som sagt gick våra kvällar efter det här mönstret med nästan (bara nästan) lika många skratt. En kväll springer en ödla över vägen. Och jag utbrister: Fan vad en ödla känns bekant!!!! Linda: Näää... (tyst länge) Joo alltså fan vad det känns bekant!!! 

Efter många diskutioner hit och dit har vi med vaga minnen kommit fram till att under kväll nummer två (starka minnen av min grön svarta klänning) satt jag och Linda på huk och kissade. Bredvid oss hade vi Heddas bruna väska och lite kläder (äckligt nog). Jag: Men vad har vi här då?? (drar upp en ödla i svansen) EN ÖDLA!! katusch (kastar iväg den) i en vägg eller något annat som tar emot. 



Det här är det ända vi båda är HELT hundra på. Och två frågor kvarstår:

- kan vi verkligen ha gått runt i dagar utan att komma ihåg att jag den harigaste av alla verkligen hållt i en ödla)
och
- VARFÖR I HELA FRIDEN TALADE VI INTE UT OM ATT JAG HADE TAGIT I EN ÖDLA??? Reste vi oss upp, drog upp byxorna, gick iväg pratade om annat, drack lite öl? (Utan att jag ens tvättade händerna??? hade jag varit nykter hade jag fan skrubbat dom med sprit en hel dag) Fortsatte in på grabbarnas, dansade, åt, somnade.. O.s.v.

Det här är sjukt och vi kommer nog aldrig få veta om hållt den där lilla kraken dinglandes i svansen... 
 



 


RSS 2.0