Underbart

Vi lever livet och läget är rätt så jag och Linda skålar i port vin och ska träffa Jonnie och Anton nu!


Jag och Saga!

Nu blir det vin med pojkarna i tanto! Mys :)




 

Jag och Saga kör på kjol ikväll!



 


Helgen

Helgen har varit hur superb som helst. Fredagen spenderade jag med Maria. Promenerade, solade och gick och köpte jordgubbar och satte oss på bryggan nedanför oss och drack cider då Linda kom från jobbet. Jag fick också en ide och klippte pannlugg, haha.





Se så fint vi bor nere vid vattnet!

Maria åkte och mötte Monica som kom på besök i helgen och jag och Linda handlade thai mat runt hörnet. Gick upp till oss och sen umgicks vi med Hanna, Monica och Maria. Hade hur roligt som helst och åkte till hammarby höjden på välkommen hem fest. Stötte på Danne på tunnelbanan också :O



På lördagen gick jag och handlade rosé och mötte upp Linda och Hanna vid trekanten.
 


Åkte till stan, åt på Sandys och förbi söder.

På kvällen var vi på söder och hade det hur bra som helst. Målet var ut och dansa. Vi gled ner och tog en öl på baren nedanför och fortsatte sedan till Gamla stan och f12. Sinnes sjukt mycket folk och bara gäst listan skulle ta en timme. Vi träffade ett gäng och tog en taxi till söder. Chillade på snaps och hade en riktigt bra efterfest.



Den glada bilden med glasögonen som man får bära om man känner sig lite osäker avslutar lördagen.

Idag sov jag till tre och sen blev det donken mat och chill med Hanna banana på världens finaste plats där man ser ut över Stockholm. Träffade även David, Micke och Douglas och fick tillbaka min telefon som jag glömde på partajet i fredags, har alltså varit mobilfri hela helgen. Hur klarade man sig tidigare utan mobiltelefoner???

Imorn ska jag träna bort ett eller två alkohol och donken kilon och sedan ska vi tjejer ta en öl med våra favoriter Anton, Johan och Jonnie!

Som ni ser har jag det väldigt bra just nu och mår verkligen toppen.



Det är bra nu!

Jag, Linda och Hanna har det så jävla bra på söder i Hannas lägenhet just nu! Nu ska vi gå ner och ta en öl och sen ska vi ut och dansa!


...

Vissa festar hela midsommar helgen, jag jobbar och tränar. Som det känns att jag gjort dom senaste månaderna, men vet ni vad det leder till? Att jag kan festa så mycket som jag känner för hela sommaren utan dåligt samvete. Jag är mer pepp än någonsin och ikväll hade jag velat vara med mina sköna fina vänner i sthlm. Nästa helg ska vi iaf på fest i Hammarbyhöjden, en välkommen hem fest :D

Farbron jag jobbade hos idag var så elak och modern skickade hem mig för att hon sa att vi inte kom överens o.s.v. Jag fick storhelgsbetalt hela dagen och är mer än nöjd. Kontoret har ingen att skicka dit imorn, och gissa vem som ska kliva in där genom dörren imorn?? Jag :O Han kommer flyga i taket, dom senaste gångerna jag har varit där har han slagit och sparkat mig, men är det nåt jag är bra på så är det då att tjäna pengar!



Tsatsiki?



Frågan är, är det här Tsatsiki eller inte?
Shit förstår ni hur många gånger jag har tittat på "Tsatsiki, Morsan och Polisen"????


Midsommardagen!

Om det är nåt jag hatar så är det att tvinga kroppen upp då den skriker efter sömn.. Nu sitter jag iaf här och funderar på när jag ska ta den stora kampen att sluta med sockriga flingor med en massa honung över till frukost, chips, kakor, mjuk mackor, brownies och godis. Men sen tänker jag på att alla nog fick sig en snaps för mycket igår så jag gottar med lyxfrukost, lyxlunch o.s.v. en dag till. 

Studenttider

Igår tog hon studenten lillasyster, kan lägga in bilder imorn då Linda skickar dom! Och på tal om Linda, är det inte typiskt att hon super Lisse Larsson under bordet på sin självaste studentdag! Karin och Teza hittade jag gäspandes vid ett bord så studentfirandet har nog slitit rätt hårt på dom också.

Imorn åker jag till Pajala en sväng och sen till helgen tror jag det blir Stockholm igen, är ju arbetsfri nu för tiden:) Ska söka lite jobb imorn tror jag!

Nu trillar ögonen ihop.. Lägger in bilder imorn, pösss

Vilken mes jag är!

Nu får det väl ändå vara nog! Jag har smågråtit hela dagen, jag kan inte hålla inne det, det rinner tårar och jag får svårt att prata så fort jag tänker på familjen, såklart är det här bara ett "positivt" avsked. Jag kan ju inte jobba som barnflicka hela livet men jag förstår inte hur jag ska klara av att inte vara en så stor del i deras liv längre, jag kommer sakna dom så himla mycket.

Nu är jag hemma och jag njuter av det, och underbart att det är ljust ute också. Väldigt uppskattat!


Hjälp mig!

Alltså jag är skräckslagen för avskedet ikväll! Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att klara av det och börjar jag gråta finns det ingen hejd! Planet går halv tio så jag blir säkert kvar här till åtta.. Nu kan man räkna ner....

Ett dygn

Snart hörni, snart får jag vila. Packa och pyssla ihop en fotoram, sova alldeles för få timmar, packa klart det sista, jobba tills planet går och däcka i bilen imorgon kväll halv tolv. Inte ens ett dygn kvar, nu kör vi!

Praktiska saker går, men hur fan ska man kunna säga hejdå till dom man har umgåtts med nästan varje dag i ett år? Och förklara för en tvååring att "sa-a" inte kommer vara där varje dag längre?


Framtiden?

Jag är helt död, ska sova lite och imorn blir det kalas för åttaåringen :) Måste upp tidigt och förstora en sista bild och köpa en present och sen jobba hela dagen lång! Sen ska jag packa och städa lägenheten och pyssla ihop världens finaste tavla till barnen..

Har precis suttit på ballkongen med Johan och Anton och pratat framtid.. Nåt måste jag komma på nu, nu är det dags! Men vad?

Min fredag

Jag är ensam och alla festar, super skönt. Kanske att jag snart ska ta igen mina vita veckor? Och idag var jag helt säker på att jag hade en fästing. Och då mina tankar väl börjat mala förknippade jag min värk i kroppen med det och var tvungen att stanna på Liljeholmens närakut då jag kom hem, haha! Dom hade inte mycket att göra så det var fem personer i receptionen och jag såg hur alla kisade och försökte se min "fästing" tills en försiktigt sa att hon inte såg nåt alls förutom röda märken från då jag klämt.. Jag fick tipset att inte klämma så mycket så skulle det gå att upptäcka en lättare. Haha jag är fan i mig hypokondriker.

Tänkte lägg ut en bild på en fästing, men fan jag vill inte ens se dom äckliga krypen. Då jag var liten ville jag inte ens åka till Stockholm för att jag var så rädd, haha..

Imorn ska jag fixa ett studentplakat till Karin! Hon tar ju studenten lillan!



Sen har tusen andra saker att göra så det kommer väl sluta som helgen före jag åkte hem innan jul. Fredag kväll villade jag runt i Kista centrum halv elva och hade glömt var jag parkerat och på lördag stod jag i nks parkeringshus för sju kronor i minuten. Nästa kväll blev jag kvar på jobbet så länge så jag orsakade en försening med 40 minuter på mitt plan hem. Det var lagomt skämmigt att kliva in i planet då dom väl hade hittat mig väntande vid fel gate. Men två plan lyfte exakt samtidigt till Luleå.. Får väl skylla på det..

Idag då jag och Isadora väntade vid skolan pratade vi om då hon skulle börja skolan. Så säger hon glatt: Ska du hämta mig sen som med dom andra barnen? Jag: Nej.. Det kommer en annan flicka att göra.. Hon ler lika glatt och för mig går det upp att det är en annan jävel som ska få vara med mina älsklingar. Hehe sånt är livet men det är ganska hårt.

Nu godnatt!


Njaa..

Jag är heelt död, det var länge sen jag hade såhär ont i halsen, min hud är krackad, jag har stora påsar under ögonen och tusen saker jag måste göra. Och inte nog med det gjorde jag av med en lön från 211 timmar förra månaden och nyss fick jag en till jäkla böter. Men men inte klaga, nu dricker vi upp te'et och peppar för att det faktiskt är fredag! Bara jobb en massa timmar så ska ni snart se att jag sitter här igen! Måste verkligen rusa nu så idag blir det ingen bild, haha.


Hundar..

Strippan (Haha vem döper sin hund till Strippan om inte Johan??) är på besök och sitter och tigger av min mat.



Hon är söt men det finns bara en hund i mitt hjärta och han heter Cesar!





Men Strippan ligger på en god andra plats ;)


Träning!

Ikväll har jag och Anton joggat och vilket pass det blev! Wiho, vi var som två sprudlande jag vet inte vad efteråt :D Hehe det måste göras oftare!

Och titta vilken fin tunika jag inhandlade på Topshop i helgen.. Älskar den redan, världens härligaste material!



Nu snart blir det sova, när jag har kissat. Haha är sjukt kissnödig och Anton duschar:P Och oj vad jag längtar till Luleå!

Jobb?

Haha vet ni vad? Jag sökte ett jobb här för rätt länge sen och idag ringde dom:O Men måste säga direkt att jag bara kan stanna en månad i så fall och då kommer det nog falla.. Men det gör inget, det får bli som det blir :D

På Antons födelsedag ska vi åka limmo, hehe jag längtar redan! Men först ska jag hem till Luleå en sväng och fira Kakis student, wiho!



Haha den här jackan e ju bara för skön!

Mm!



Jag passar på att glassa sista veckan.
Världens godaste kaffe i världens bästa Djursholm!


Alltså sorry..

Hörni! Fan usch vad tråligt utan bilder.. Från och med imorn ska jag börja fota hur mycket som helst.
Är så fantastiskt fint här nu också! :)


Söndag

Hela min energi har gått åt till att förstå att jag inte kommer gulla med Isadora dagligen om en vecka och inte heller få träffa resten av den underbara familjen + vovven varje dag.. Men helt plötsligt slog det mig nu när jag sitter här i mörkret i min ensamhet, jag har ju inget jobb om en vecka!! Visserligen åker jag hem till Karins student och kan nog jobba lite som pers ass där.. Men ska jag ha semester resten av tiden här eller så är det dags att söka jobb nu.. Får väl blogga om hur svårt/lätt? det är att få jobb som 21 åring i sthlm, så alla vet om det är värt att testa lyckan här eller inte;)

Idag har jag solat och shoppat.. Och ätit middag på ballkongen med Saga och Stuart:)

Imorn börjar jag vid tio och jag har ingen bil, det suger.. Jag har blivit bortskämd och tycker inte om att åka tunnelbana haha, nej men det bästa som finns är att ta hissen ner, köpa kaffe alldeles utanför porten, gå tjugo meter, sätta sig i bilen och spela hög musik, köra iväg med den kära kära audin.. Helt underbart:P

Jag vill så gärna att Isadora ska komma ihåg mig, men jag minns nog inget från då jag var två? Hon satt i min famn häromdan och vi och mamman satt och åt lunch. Så sa jag det, att jag var orolig att hon inte skulle komma ihåg mig, så tittar Isadora upp från sin flingtallrik och säger: Men Sa-a jag kommer komma ihåg dej! och ger mig världens största kram. Så himla söt!! Nu däckar jag.. Pussgodnatt

RSS 2.0