Hon ja

Dethär är världens bästa tjej, bara så alla vet!



Nu åker jag till jobbet!

 

 


Hihi

Nu är jag på bra humör igen, har duschat och sprayat på mig min gamla parfym. Så nu åker jag till jobbet!

Fan har en svinkoppa igen föressten..




Heeeh

Det är fredag, jag ligger i min säng, lyssnar på musik och grips lite smått av panik.

Det enda jag gjort sen jag kom hem för en månad sen är pluggat som en idiot, jobbat och spelat basket.

men nu räcker det.. nu har jag vilat upp mig. En månad här är ungefär vad jag behöver, Jag blir för rastlös!

Och vad sitter jag här med? Ett heltidsjobb, heltids studier och en basket säsong i Luleå. 

Jag vill dricka vin och röka tusen cigaretter och ångra det imorn! Jag vill bo i kollektiv med underbara människor, jag vill till sthlm, jag vill göra nåt, jag vill ha äventyr!!!

Jag tittar ut genom fönstret, metervis med snö, -20 grader, lets dance på tv, en påse godis, en massa finnar och några kilon tyngre.

Nåja det kanske känns bättre imorn, det kanske bara är fredagsölen som gör sig påmind med sin frånvaro:P

Btw så klarade jag en fysik tenta idag!! Och nu ska jag plugga matte! Hörs senare! 


 

naw

Isadora ringde nyss: "Sara! Varför kommer inte du hit nåt mer? Det kommer en annan flicka hit men det är inte du?" Så pratade vi vidare och hon pratade om denhär flickan: "Hon har en tröja på sig, som inte du har". "En svart tröja och en svart klänning som inte du skulle ha". "När kommer du hit? Kom klockan 16, mamma sa igår att du kommer hit snart." Och varje gång dom ska till skolan säger hon fortfarande: "Sätt på Lindas låt!"     

Fan vad jag saknar dom alla.




Trötter

Varvar ner efter jobbet med mackor och youghurt, skönt att få åka hem medan andra är påväg till jobbet.. Nu ska jag sova till min basketträning ikväll och sen ska jag jobba ännu en natt, och imorn börjar jag redan 16.00, men på torsdag ska jag plugga för i helgen är det tentadags!

PUSS alla fina!



<3



Vad jag saknar henne!


Godis, chips & skola!

Med godis och chips har jag och Karin suttit framför fysik böckerna.. Missade lördagsgodiset igår så får ta igen det idag helt enkelt, hehe!

Till middag blir det rödspätta och sen står träning och nattjobb på kvällens schema, år sen jag jobbade natt men har alltid tyckt det varit mysigt. Och söndagar är fantastiska att jobba natt, känns som att helgen är slut MEN det är fortfarande helg ob.






<3

Alla hjärtans dag idag och mamma kom precis in och bjöd på chokladhjärtan, solen lyser in och det ser ut att bli en lysande dag. Men först av allt: frukost!





Lördag

Vad gör ni denna lördagskväll?

Jag har kommit hem från jobbet, äter chokladhjärtan, lyssnar på musik och ligger under täcket..

Jag behöver en massa massa massa pengar just nu. Ska jobba halft ihjäl mig, är ju egentligen hur kul som helst under en kortare period. Tycker om små utmaniningar.. Är lite sugen på att klämma in en utbildning till personlig tränare här på sidan om i höst. Läser biologi nu och tycker de är intressant, så tror det skulle vara roligt. Kostar pengar bara, så blir att kämpa!

Nu ska jag försöka skriva klart och skicka in en uppgift i biologin, önska mig lycka till!






Förkyld

Mor och far har blivit så duktiga och börjat träna så idag hade jag lovat att följa med dom men vaknade upp med halsont och snuvig liten näsa.. Har istället pluggat och läst ut Andreas Carlssons bok och det är ju helt galet hur känd han är, hur kan Sverige ha missat det under alla år före idol?? Eller är det bara jag som är efter?

Denna lördag har jag annars spenderat med Linda på stan tills mina svettningar blev för jobbiga så vi begav oss hemåt.. Fick med mig en fysikbok från bibblan iaf;P Nu hörde jag hur fläkten slogs av i köket så pappa kommer inom tio sekunder säga att det är mat, haha! TACOS blir det iaf, länge sen.... Sen myskväll <3


Nuså bloggar vi igen

Konstigt att den ynka skaran läsare jag har klickar sig in här trots min K A S S A uppdatering..... Ska jag göra ett ryck? Minst ett inlägg om dagen? Eller kanske till och med en ny blogg? Eller kanske bara designa om den här som jag tänkt göra säkert ett år nu..

Nåja ikväll slängde jag ut en fråga på blackboard som det så fint heter.... Om det finns nån i Luleå som vill plugga tillsammans, haha mObb oLLe.

Titta vilken underbart söt bild på mig och Linda jag hittade!



Uppstigning åtta imorn, måste vända på mitt dygn somnar inte före pappa går upp till jobbet nufötiden och jag börjar känna mig som en äkta datanörd som dricker cola och luktar svett framför datorn, blää :P


RSS 2.0