Ah Studenten!

Jobbat hela dagen och nu snart blir det sängen!

Hela Djursholm var fyllt av student flak, poliser, familjer och släktingar idag. Jag och barnen vevade ner rutorna och spelade musik på högsta volym och vår bil blev dränkt med öl haha. Fan vad jag avundades dom! Sen har vi lagat tacos som vanligt och badat i poolen, fast jag är världens badkruka så jag doppar på sin höjd tårna. Sen har vi putsat studsmattan och jag känner fortfarande hur djuren kryper på mig.. Fan vad jag är rädd för fästingar!!

Trist blogg utan bilder, jag vet.. Det kommer!


Hehe lurade?

Nej jag skämta bara, utsikten är från våran ballkong och det är fett varmt i sthlm just nu ;)

Nu staden med Lindis!

Wiho!

Vi hade tråkigt så vi tog en sista minuten till Turkiet!

(Första dagen, brännan kommer!)


Fredag!

Nu äntligen börjar jag må bättre! Så när Anton har duschat så ska vi fira med att gå till Hornstull, lämna igen försenade filmer, hyra nya och köpa godis! Lovely:) Har gått på stan idag gick runt till olika frisörer, haha och alla tittade skeptiskt på mitt hår. Så jag låter det vara ett tag till.. Men det blir ljusare och det som växer ut är toppen så vi kör på det! Har precis avslutat en god middag med kyckling och quinoa, superbt gott! 

Nu blev det bråttom kanske bloggar lite sen;)  

Magsjuka

Inatt vaknade jag av att alting kändes fel och tro det eller ej men magsjuka var det. Haha jag som inte haft det på säkert tio år. Linda sover i Enzos rum, Maria rymde till Malin och Anton är nog hos Johan. Trots att det är Linda som dragit hem smittan från dagis:P

Hehe nu har jag en chans att pusta ut iaf, under snart ett år har jag kommit hem tidigast runt sju och då ska jag hinna laga mat, umgås, träna, tvätta, städa, handla, jobba helger, festa o.s.v. Är så ostabil nu så det inte är klokt, orkar knappt en dag till samtidigt som jag inte vet hur jag ska klara av att lämna familjen. Jag vet inte om jag har sktivit det, men jag jobbar som barnflicka hos en familj med fyrfa barn och en hund. Och lilla Laban då som jag varit hamster vakt åt ;) 

Jag, mamman och pappan (till viss del) hjälps åt att få allt att gå runt, men en så stor familj är inte en lätt match :P Det har liksom blivit som min andra familj här, eftersom mamman hela tiden är hemma och vi umgås hur mycket som helst när jag är där. Och barnen; alla vet ju hur barn är, dom tar till sig en direkt! Barn kräver uppmärksamhet heela tiden och det är svårt att räcka till. Speciellt då man inte kan gå därifrån och säga att man är trött. Sen läxor, tennis, ridning, fotboll, hockey, karate, kör, piano o.s.v. säger väll allt, haha ibland känner jag mig som en sliten fyrbarns mamma :P Men jag älskar barn och vill ha många i framtiden!  

Men det är trots allt det roligaste jobbet jag har haft och att det blir just så privat som det har varit har ändå varit så himla mysigt. Jag kommer sakna dom alla fruktansvärt och hoppas vi håller kontakten bra. 

Haha nu har jag skrivit av mig lite, min magsjuka känns lite bättre och imorn hoppas jag att jag är så pigg så att jag kan ta hissen ner och handla mjuka frallor på affärn här, tror att det ska hjälpa. 

Imorn skulle vi egentligen grilla i tanto, spela fotboll, dricka rose o.s.v. men tror det blir lugnt för mig. 

Föressten hade jag och Malin världens roligaste vip kväll på ambassadeur i helgen, as kul alltså! 

Kommer lite bilder här.. 



Jag ser väldigt trött och sliten ut som vanligt, men klänningen från nelly är fin iaf :) 



Anton som precis flyttat in till oss och Malin och Linda! 



Johan och Anton! 



Marias kompis Monika var och hälsade på :) 

Härliga människor :) 

Ska ta tag i bloggandet och beskriva underbara Sthlm, men nu är det godnatt. 

Pöss!
    


RSS 2.0