hahaha

Jag var nästan nära att ringa Linda nu, haha jag sitter nämligen och skrattar HÖGT åt en massa av hennes blogginlägg. Jag känner mig som världens offer men det är verkligen så jävla kul! Jag måste verkligen börja skriva ner allt.. Hahaha som när Linda ringer 112 för att hon är utelåst, blir klickad och ringer två ggr till, och sen får vänta 3 timmar före hon kommer in i lägenheten stendödsfrusen, eller när tequilan blivit en, två eller tre för mycket. Eller den här bilden måste jag bara lägga in.



Här är alla så taggade i Ubbes lägga och dansar i soffan till Spice Girls. Linda kanske mest taggad av alla längst till höger. Vi hade läggan för oss själva, fyra bästa vänner och vi fick vara hur töntiga vi ville. Jag tror aldrig vi haft en sån rolig förfest.
Då hon nästa dag erkände att hennes sista "drinkar" bestod av 90 % vanilla vodka och 10 % cola är det inte konstigt att farbror polis knackade på hemma hos familjen Aldrin den där vinterkvällen några timmar senare :P

Nej jag vet inte allt jag suttit och skrattat åt den senaste timmen men jag har så otroligt fina minnen med världens bästa människor <3

Hahaha nu kom jag på en till sjukt rolig grej, en söndag åkt vi till My för att hjälpas åt att tvätta hennes lakan. Och gissa varför? Jo för att Linda hade sett det helt okej att spy där när dom kommit hem från krogen föregående kväll, My hade bara kunnat titta på med stora ögon. Haha varför är det bara Linda som gör alla roliga saker?? Hon kommer förmodligen döda mig nu. Fast Mys juldag 07 ligger inte långt efter. Eller när jag och Ylva begick socialt självmord på halloween 07. Eller min smutsiga svarta klänning som fortfarande är ett mysterium.

Haha alltså godnatt!


Trööött..

Åh jag lovade ett förbaskat inlägg men jag är inte på humör för det. Jag är trött och har legat på soffan hela dagen, jag har aldrig legat på en soffa en heel dag. Men jag har varit ur form, haha jävligt ur form.

Jag hade faktiskt tänkt lägga in bilder från mobilen men jag skiter i det. Måste få bort dessa groteska påsar under ögonen med lite sömn. Imorn tänkte jag även försöka få bort lite festlungor med ett spinningpass och sen ska jag och Malin på utflykt, ska bli mys och sen är det ensam mamma.

Jag var föressten i Malmö förra helgen. Väldigt impulsivt, sov på efterfesten och när jag vaknade kände jag att jag inte skulle klara en dag till utan min Ylva så jag bokade tåg och anlände till henne med partydressen och handväska. Såg inte staden och hörde knappt skånskan men vad gör det då Olle fick vara med Ulf <3

Godnatt!


Snart snart

Snart ska jag ta och skriva ett ordentligt jäkla inlägg! Ska bara invänta min pizza som kommer när som helst. Mitt skick idag är katastrofalt, vi har en pizzeria två minuter bort och jag tar mig inte ens ner dit och funderar på hur fan jag ens ska kunna öppna dörren när killen med pizzan kommer. Så nu har jag pungat ut 200 svenska kronor för att jag är för lat för att promma ner till pizzan runt hörnet istället för 65. MEN jag har gjort min alldeles egna pizza på internet och det ska bli GOTT som fan.

Hörs snart då!

RSS 2.0