Tillbaka igen!

Nu sitter vi här tillsammans igen jag och min lilla Isadora som har blivit så stor!! Sjukt vad mycket dom växer på bara två veckor! Idag har vi tittat lite på TV och ätit frukost. Var här redan halv nio och för en gångs skull vaknade hon före elva så vi har hunnit hänga ganska många timmar redan:) Idag ska vi äta lunch i parken före vi hämtar resten av gänget! Den stora frågan är om vi är lata och tar bilen dit eller om det blir vagnen:P Ååh vad jag har saknat henne, hon sitter här i min famn nu och jag bara pussar ihjäl henne. Tänk vad det är underbart med barn. Sen ikväll åker jag kanske direkt och ser basketen, blir väll att hämta upp Linda på tunnelbanan här, basketen är ju i Solna så :) Nu är hon väldigt otålig så vi ska börja fixa me dvår matsäck :P  

Luleå

Hemma nu och det är lika skönt som vanligt:) Ska snart åka och äta på Mat & Prat som förr i tiden och kanske shoppa lite. Sen ska vi äta gott här hemma och efter det ska jag åka till Johanna :)

Jag saknar min älskade lilla tjej i Stockholm så det gör ont i mig.. Hon är världens goaste och världens bästa lilla flicka.

Dålig uppdatering men kommer mera ikväll kanske ;)

RSS 2.0