Vaken!

Har vaknat för ett tag sen, håller på att tvätta. Ska in till stan en sväng med My och Ylva senare. Sen kommer morbror hit och det är alltid lika trevligt! Imorn är det nyårsafton och då blir det taco mys hos Ylva:)


Matte och gym

Idag har jag en göra bra saker dag haha, förutom att jag vaknade alldeles försent igen då.

Nu ska jag ägna mig åt detta:

 

Och ikväll ska jag köpa gymkort och träna, ska bli skoj :D


Hösten 2007

Försov mig imorse och vaknade två, men har hunnit ordna bland alla kläder och ätit blodpudding ;) Snart ska jag mysa med Ylvisen.

Jag kommer ihåg alla våra chillkvällar vi haft hos My. Första gången vi fyra gjorde något tillsammans var nog Luleå Kalaset när vi förfestade hos My. Efter det kom slaget i bastun. Vi skulle lugnt förfesta i vårt kvarters bastu. Det slutade med att det vällde in folk och vi dansade i underkläder inne i bastun. När vi nästa dag anlände var det en fly förbannad Wiveka wicevärd vi mötte i dörren. Det roligaste var att Linda var lika förvånad som henne över krossat glas, trasiga bänkar, förstörda mattor och flaskor och fimpar exakt överallt. Sen åkte vi på en Stockholms turne och sjukanmälde oss till jobbet, bodde på Pensionat Oden, trängde ihop oss i ett dubbelrum, drack likör och var bakis. Fortsatte till Eskilstuna och gick ut där, hade inte Lindas mobil dött på tåget hem hade vi aldrig blivit upptäckta. Men den alltid lika glada kontorsarbetarn Annette ringde hem och Lindas mamma förstod inte vad hon menade med magsjuka och meddelade att vi satt på tåget från Stockholm. Jag gick till jobbet samma dag som vi kom hem, blev slagen av B, gick hem och fick sparken. Samma gällde Linda och Ylva så vi unnade oss en lång höst semester. Vi hängde hos My och mig, låg i sängen och sjöng Frida dunka mig gul och blå medan andra gick upp till jobbet och varje gång färgade nån (läs Linda) håret och så åt vi godis, mellis och drickyoughurt och "nyttiga" chips. Och nästa dag lunchade vi på Österns pärla eller Mat och Prat. Under helgerna gick vi ut på Cleo. Vi lyssnade på Sweetest Girl och vi hade det så mysigt tillsammans. Jag kommer ihåg att jag hade 27 lax på kontot som var slut när jag i februari började jobba som en idiot igen.



 






Sant?

Jag undrar för hur många det hettade till med en gammal flört i helgen.. Luleå kommer alltid vara Luleå och när man väl kommer hem så betyder oftast inte ett hångel på Cleo så mycket mer än vänskap :)




Boken om mig

Haha hittade precis "Boken om mig" som vi gjorde då vi gick i sexan på Bosken. "Jag kan bara bli förälskad i en som är snäll, lite söt, omtänksam och rar". Kanske man borde ha följt det där i alla fall! Hade också skrivit om då jag är 29. När vi gjorde den kändes det som att det var en evighet dit och nu fyller jag 22 år om lite mer än en vecka. Stört.

En helg på Cleo

En helg i festens tecken är över tack och lov!

Fredagen blev nog ganska hård för oss alla, köade 45 minuter till Cleo där i princip alla var. Luleå när staden är som bäst:) Fast jag måste erkänna att jag trodde det skulle vara roligare. Fick lite nya ovänner men annars var det lugnt haha. Det var det värt trots att 25 åringar var och knuffade i lilla olle :O. Har vaknat båda dagarna med hjärtklappning, min kropp tål nog inte alkohol. Dyker det inte upp något super roligt på nyår eller att jag åker till Sthlm så blir det lugnt:)

Nu ska jag ta tag i mitt rum som är ett kaos. Men det ska bli så mysigt så! Sen ska jag äta lite julmat här i min ensamhet med världens ångestklump i magen. Får hoppas på det bästa. Föressten bor jag i Luleå nu alltså?


julafton!

Det är tur att Karin lägger in foton på sin blogg så jag kan knycka därifrån!
Här är en bild på vårat julbord! Vi har öppnat paket, ätit och myst på!
Nu ska jag gossa ner mig hos Karin och titta på nån film eller oth!



Imorn ska jag gå ut och träffa alla möjliga människor som är hemma under jul. Ska bli såå roligt ;D


Home sweet home!

Karin hade tydligen smygfotat mig ikväll, kröp ner brevid henne runt sex och vaknade tio. Var som att jag däckat skitfull. Har vaknat till av att det ringt, mamma har bäddat om mig och alla sprungit ut och in, frågat saker och mamma pussat mig hejdå, men somnat om lika fort! Utgången i lördags och flyttstädningen inatt tog kål på mig. Gick tio meter med min packning före det tog stopp och jag ringde taxi. Och imorn är det julafton! Pappa och mamma ska få gymkort så nu ska det tränas ;)




Det är så himla mysigt att vara hemma.

När jag vaknade åt jag skinkmackor med senap, drack julmust och plockade åt mig alladin choklad. Myste in mig i täcket och läste medan pappa och Karin spelade kort, oj vad jag tycker om att vara hemma! Det är annat än att slänga i sig en energibar till middag för att stressa iväg till nåt och sen kämpa sig hem och hoppas man överlever malmvägen för att komma hem till smutstvätt, disk och ett tomt kylskåp? Behöver jag säga att jag inte orkat ta tag i livet dom senaste veckorna?


Luleå<3

Vilken effektiv dag det varit! Hängde på låset på banken, eftersom jag råkade skicka med Karin med leg, körkort och konto kort när hon åkte hem.. sen shoppade jag julklappar hur fort som helst och sen har jag jobbat. Vi tränade på våran föreställning, spelade upp den och fikade. Missade deras Mexiko resa med ett fullsatt hotell och det känns ju lite lagom surt ;( Sen har jag och Sandra städat och haft ett sorgligt avsked.. Shit vad jag tycker om den tjejen! Nu sitter jag bara och väntar på att pendeln ska börja gå runt fem så jag kan åka, eller måste trycka ner det sista i väskorna och städa ur men sen så! Ska bli underbart att komma hem, så jävla skönt!



Det här var i början av hösten, Isadoras första skoldag tror jag till och med!


Söndag

Idag har jag och Sandra haft världens bästa dag. Sandra kom hem med hennes pojkvän och hans polare och så hade vi julfika. Sen begav vi oss till Kista och shoppade, helt underbart att dom har öppet till 22. Sen har vi tittat på film och haft soffhäng. Pratat om gårdagen och skrattat en massa. Igår började vi kvällen här med lite vin, gjorde oss ännu hetare och lyssnade på musik. Fick inte tag på nån taxi så vi plumsade i snön till pendeln, vilket brukar vara en riktig partydödare.. Sen åkte vi till Snaps. Träffade en massa folk, dansade och drack vin och öl. Imorn ska jag upp och shoppa och sen jobba. På kvällen blir det städning och pluggande.


....

Jag är totalt förvirrad, förstår inte att jag lämnar sthlm om nåra dar...... kommer ihåg när jag, linda och hedda hoppade runt och sjöng att vi skulle flytta till sthlm på luleås gator under luleå kalaset.. när vi flyttade in i nybohovs läggan.. jag, ylva, hedda och linda.. det känns som år och dar sen nu. Vilken mysig tid vi upplevde där, hur allt än var. Våren kom och vi flyttade in i kajen läggan. Jag, Linda och Maria sov i den stora sängen varje natt och vi lärde känna anton och martin. Snart flyttade Anton in hos oss och kollektivet var komplett. Sommarn kom och vi åt på sandys och drack oss fulla fem dar i veckan, lyssnade på coldplay och killers, drack vin och rökte cigaretter. Det tog slut och vi flyttstädade och drog hem. Jag åkte tillbaks efter två veckor och bodde lite varstans. Sen fick vi sollis läggan i september och sen dess har jag har bott med mallan som jag träffade på fyllan i tanto och sandra som vi hittade på blocket.

Ikväll var jag och Sandra ute och Linda! behöver jag säga vem som dansade på stolarna i baren då olle fick önska coldplay? Denna gång blir det inte ett bra avsked, men jag överlever och länggtar hem som faaaan!


RSS 2.0