Haha en lugnare Sara

Jag överlevde natten, fyra började det ljusna så jag vågade mig upp och kissa och ta bort sminket. Haha och nu kan jag bara skratta åt min noja. 

Nu ska jag åka in till stan och spendera pengar och sedan göra något roligt ikväll. Vet inte riktigt vad, har missat bolaget så blir max nåt glas vin. Just nu är det så fruktansvärt skönt att vara här själv. Känns konstigt att kunna sitta och äta här utan en treåring som sitter i knäet eller drar i en ;)

Imorn kommer familjen hem och jag har lovat att försöka ladda hem Hannah Montana filmen ;)


Nojig!

Alltså jag är så äckligt rädd just nu, är ensam i huset. Klockan är bara elva.. Kan det bli morgon!!!

En kul sak inträffade tidigare, jag hade låst dörren och skulle stänga altandörren och så smällde jag igen den och stod kvar ute. Så stod jag där och det gick sakta upp för mig att jag var totalt jäkla utelåst. Jag hade ingen telefon, inga nycklar och ingen portöppnare. Jag var helt instängd på tomten och hade inte ens tagit mig ut till gatan om jag inte klättrat över muren. Och hemnycklarna var ute på ön. Jag gick runt huset och hittade ett öppet fönster med ett tak som låg rätt lågt. Fanns en stege så jag klättrade in, hamnade på en hög byrå och hoppade ner på en stol och shit vad lättad jag var. Haha vad skulle jag ha gjort annars ??

Jag har iaf Laban här i rummet bredvid, en harskrank och små fjärilar i mitt rum på besök.

Alltså fan varför blir man så himla nojig bara för att det är natt?? Det enda jag tänkt på idag är hur skönt det ska bli att krypa ner i sängen och titta på oth ikväll och nu vågar jag inte ens slå på det för att jag inte hör om det kommer nåra inbrottstjuvar, jag vågar inte tvätta bort sminket, kissa eller borsta tänderna för att jag inte vågar lämna det här rummet ifall det skulle vara nåra tjuvar här. Ser ni, jag är världens jäkla tönt.

Ska shoppa imorn, måste försöka tänka på nåt lättsamt ;) Och imorn kväll sitter jag fan inte här ensam!

Nytt hem igen!

Idag har jag flyttat till dom jag jobbar hos, sköönt. Det var så mysigt ikväll. Vi lagade tacos, spelade dataspel och åt kvällsmål. Lillan har däckat i min famn för en timme sen, så hennes mami fick bära upp henne och imorn ska vi till nursery som vanligt. Sen leka hela dagen och mot kvällen blir jag ensam "hemma" över helgen, ska bli härligt. Dock lite läskigt ;) Måste bara säga att den här familjen är fantastisk. Det går inte att beskriva hur mycket dom ställer upp.

I helgen vet jag faktiskt inte vad som händer. Jag känner mig sjuk, trött och sliten. Men något ska jag nog hitta på!

Lemon bar

Gick ut ikväll också, mötte Emma och Elin på Lemon bar runt halv tolv. Drack tre vinglas, har funderat en timme nu om jag drack nåt mer men det var enda och jag känner mig onykter. Nåt seriöst fel måste det vara. Vilket fall som helst så hängde vi där och hade det väldans trevligt. Kämpade mig hem kommunalt och jag hatar det. Jag saknar alla springtaxi till Liljeholmen. Igår betalade jag 400 för en taxi hem, det är stört dyrt.

Jag är så trött så jag håller på dö, imorn skriver vi kontrakt för läggan. Bor nog här en vecka till. Det är hur bra som helst här, men shit vad man anpassar sig och anstänger sig dygnet runt då man bor hos nån annan. 

Nu behöver jag en massa sömn iaf. Hur jag klarar mig utan cigaretter imorn är en annan fråga, men jag måste. Godnatt


Helg!

Ikväll ska jag, Mallan och Carro till Bromma på party, kanske ut senare. För mej tar det över en och en halv timme att ta  mig dit, vilket krångel. 20 min med bil, men det går inte för vi ska dricka viiin ikväll hihi!

Jag försöker anmäla mig till ett tekniskt basår, får se hur det går.. Hoppas som fan de går bra för jag vill plugga nu!!!! Måste bara få hem mina slutbetyg som är spårlöst försvunna. 

Jag är hur trött som helst så jag ska ta en nap nu. Sen fixa mig. Ha en trevlig fredag!

Onsdag

Idag har vi haft det toppen, suttit vid vattnet och byggt hus, haft picknick och myst på.



Imorn ska jag följa lillan på inskolningen. Måste stiga upp halv åtta, men det är det värt!


Au pair haha!

Har hunnit med en del sen sist. Jobbintervju,  tagit hand om barnen och "flyttat in" i mitt tillfälliga hem. Allting har gått finnemang men jag får se om jag tar jobbet, var ENDAST provision lön och mer som ett försäljar jobb som INTE framgick i annonsen. Vilket fall som helst var det heelt underbart att träffa familjen, allting är sig likt. Och imorn börjar I skolan!!! Fina, lilla flicka. Hon kommer älska det, ja det kallas skola trots att hon bara är tre år. Hon pratar hela tiden om allt vi har gjort "igår" för hon ser "igår" som då jag jobbade där och jag bär runt på henne så jag har träningsvärk i armarna idag! Hon är världens sötaste lilla barn och idag ville hon googla en sak som syster har sagt att man ska göra. Men tv förbud har hon :P Och dom andra barnen, dom är så himla fina allihopa, jag är totalt fäst vid dom!!

Och vet ni vad, det här är inte sant, men jag har en liten svinkoppa!!! :O Det är precis ett år sedan jag och Hedda hade svinkoppor förra gången men nu var det tydligen dags igen. Känner mig lite ensam här "hemma" men inte alls som jag trodde det skulle kännas. Jag slutar oftast så himla sent vilket är tur då jag är rätt fast här ute i Djursan. Nu ska jag se nåt oth avsnitt och sen försöka sova, är väldigt kallt här trots att jag sover med två täcken. Har inte bilen så L plockar upp mig då dom hämtar två av barnen från skolan runt elva. Det här blir värsta repair veckorna för mig, haha =)   


Sista kvällen i Luleå på ett tag..

Imorn åker jag tillbaka igen, kommer bli en lååång dag och jag längtar bara tills jag får krypa ner under täcket imorn kväll. Sitter på mitt rum och äter korvmackor som har funnits i vårat hem varje dag i flera år tillbaka:) Hemma är allting sig likt och Luleå också, allting är som det alltid har varit och jag älskar det. Nu ska jag försöka sova några ynka timmar och fem över sju imorn går planet. Det viktigaste är nedpackat och jag hoppas att jag inte glömt nåt. Ingen av barnen har skola imorn så det blir en dag med fullrulle skulle jag tippa på, pjoo! Men oj vad jag har saknat dom små liven!

Hejdå Luleå och Hej Stockholm!

Stockholm igen

På måndag är jag tillbaka i Stockholm igen, tidigare än planerat men det känns jätte bra. L ringde och frågde om jag kunde hoppa in tre, fyra veckor som barnflicka igen och jag har varit ledig över två månader, saknar dom och behöver pengar, så såklart ställer jag upp. Får en egen våning hos en familj fem minuter bort. Linnea var au pair hos dom tdigare så jag och lilla I var där några gånger och jag tror jag kommer trivas. Kommer kännas lite knas för egentligen har jag inget med famlijen jag ska bo hos att göra. Och det finns inget kök i min våning och det diggar jag inte så hårt. Tror dock inte föräldrarna är hemma så mycket, har bara träffat pappan och barnen och dom är riktigt trevliga iaf! Är ju bara två veckor=) 

Annars har det inte hänt så mycket. Jag, Linda och Johanna hänger mycket hos henne och Leo och ser One tree hill och har det hur mysigt som helst!! Och så är jag med familjen en massa, det är lycka att vara med dom man älskar =) Hehe en Sara som är på bra humör! 

Nu ska jag sova och vakna med ett ännu bättre humör imorn, puss!    


RSS 2.0